Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Empuur

Empuur Huidtherapie is een huidtherapeutische praktijk gevestigd aan de Eykmanstraat 9 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Empuur is gespecialiseerd in het behandelen van acneontharen (overbeharing/ongewenste haargroei/’laser- IPLontharing’), microdermabrasie, couperose, pigmenthuidverstrakking en huidverzorgingsadviezen. Voor de behandelingen beschikt Empuur tevens over hoogwaardige, toonaangevende apparatuur, zoals onder andere de Syneron, eLight (Elos-methode) en ‘Diamond Peel Microdermabrasion’ (microdermabrasie). 

Empuur Huidtherapie is opgericht door Emmelie Duine-Blok (1985), Bachelor of Health Huidtherapie. Na het behalen van haar Bachelor (o.a. afstudeerstage bij Philips, Medical Devices Industry) heeft zij de nodige praktijkervaring opgedaan bij verschillende huidtherapeutische praktijken. In juli 2011 heeft zij een zelfstandige praktijk geopend, welke sinds 1 februari 2012 is gevestigd in Rotterdam. Vanaf april 2019 is de praktijk gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel. Behandelingen vinden i.v.m. privacy van onze cliënten uitsluitend plaats op afspraak.

 “Het beroep huidtherapie fascineert mij. Het persoonlijke contact in combinatie met het verlenen van huidzorg spreekt mij aan. Ik vind het een uitdaging om de juiste oplossingen te vinden voor mensen die soms al jaren rondlopen met een huidprobleem. Tevens is het vak zeer veelzijdig, omdat er ook ruimte is voor cosmedische en cosmetische oplossingen. Samen met de patiënt/cliënt bekijk ik, welke behandelingen de beste resultaten bieden. Daarnaast ben ik preventief bezig en geef ik adviezen, om zo de resultaten van een behandeling zo lang mogelijk te behouden. Het geeft veel voldoening, wanneer een patiënt/cliënt baat heeft gehad bij een behandeling.

Het volgen van nieuwe medische ontwikkelingen en het bieden van kwalitatief hoogwaardige huidtherapeutische behandelingen zijn voor mij belangrijke aspecten. Om deze kwaliteiten te kunnen handhaven en te verbeteren ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).”

Huidtherapeuten zijn de deskundigen op het gebied van paramedische, cosmedische en cosmetische huidzorg. In tegenstelling tot schoonheidsspecialisten, huidspecialisten e.d. zijn huidtherapeuten paramedici en behandelen zij patiënten/cliënten met een hulpvraag op het gebied van een zieke, beschadigde en/of gezonde huid. Uw huid ondergaat bij Empuur Huidtherapie daadwerkelijk een professionele en verantwoorde behandeling, die uiteindelijk tot een structurele verbetering leidt.

De huidtherapeut werkt op verwijzing van een huisarts of specialist met een medische indicatie. Voor cosmedische en/of cosmetische behandelingen kunnen patiënten/cliënten vanzelfsprekend de huidtherapeut rechtstreeks benaderen. Afhankelijk van uw verzekering/verzekeraar komen een aantal van onze behandelingen (uitgezonderd cosmetische) voor vergoeding in aanmerking.Klik hier voor meer informatie over de vergoeding

Sinds april 2012 is Empuur aanvullend geschoold in verband met de Directe Toegankelijkheid Huidtherapie. Zonder voorafgaand bezoek aan de huisarts e.d. is Empuur in staat om aan de hand van een screening zorgvuldig te bepalen of u in aanmerking komt voor een huidtherapeutische behandeling.

Het beroep huidtherapeut is relatief jong en is sinds 2003 een wettelijk erkend paramedisch beroep. De titel is beschermd. Men mag en kan zich dus niet zomaar huidtherapeut noemen. Huidtherapeuten zijn HBO-gediplomeerde paramedici, die voldoen aan wettelijk vastgelegde opleidings- en deskundigheidseisen. Hetgeen is geregeld via artikel 34 van de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG). De huidtherapeut weet raad met een breed scala aan huidaandoeningen. Een keuze voor de huidtherapeut is een bewuste keuze voor een professionele, verantwoorde en adequate behandeling. Lees hier meer over het beroep huidtherapie

Klik hier voor de prijslijst                                                                                                 klik hier voor de behandelingen