Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Microdermabrasie Rotterdam

Voor een behandeling microdermabrasie in Rotterdam kunt u terecht bij Empuur Huidtherapie. Wij zijn gevestigd aan de Meent in het centrum en zijn makkelijk bereikbaar. Microdermabrasie is een huidverbeteringsmethode waarbij de bovenste fijne huidlaag verwijderd wordt. Het resultaat is een zachte en onregelmatige huid. Microdermabrasie in onze praktijk in Rotterdam voeren wij uit met de ‘Diamond Peel Microdermabrasion’. Een hoogwaardig en toonaangevend apparaat op het gebied van microdermabrasie. Rotterdam kent vele praktijken waar u huid verbeterende behandelingen uit kunt laten voeren. Kiest u voor Empuur dan kiest u voor kwaliteit. Wij zijn gekwalificeerde huidtherapeuten en deskundig opgeleid tot paramedici. Uw huid ondergaat bij ons een verantwoorde microdermabrasie behandeling in Rotterdam. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat is microdermabrasie precies?

Microdermabrasie is een van de topbehandelingen bij Empuur. Maar wat houdt het nu precies in? Het is een mechanische peeling waarbij de bovenste huidlaag – dode huidcellen – wordt verwijderd met behulp van diamant. Een revolutionaire behandeling die verschilt van reguliere microdermabrasie waar met kristallen wordt gewerkt. Na de peeling ontstaat er een natuurlijk proces waarin uw huidcellen gestimuleerd worden om collageen aan te maken. De huid komt op deze manier in een natuurlijke balans. Microdermabrasie in onze praktijk in Rotterdam is (vrijwel) pijnloos en de huid blijft intact. Een enkele microdermabrasie behandeling kan al direct een mooi resultaat geven. Toch raden we aan om een kuur te boeken voor een nog beter resultaat. In een intakegesprek geven wij u persoonlijk advies op basis van uw huid.

Wat kunnen we met microdermabrasie behandelen?

• (acne) littekens
• droge huid 
• acne, mee-eters, gerstekorrels, grove poriën 
• verkleuring van de huid, pigmentatie 
• zon beschadigde huid 
• striae 
• rimpels, fijne lijntjes 
• vermoeide en grauwe huid 
• vette, onzuivere huid 
• verouder(en)de huid

Informatie microdermabrasie Rotterdam

Wilt u meer informatie ontvangen over een behandeling microdermabrasie in Rotterdam? Neem geheel vrijblijvend contact op met Empuur Huidtherapie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook direct een behandeling boeken! een intakegesprek geven wij u persoonlijk advies op basis van uw huid.


microdermabrasie Rotterdam


Klanten vonden ons via:

definitief ontharen Rotterdamhuidtherapie Rotterdamwat te doen tegen puistjespuistjes verwijderenhuid verstrakken,pigment behandelinglaserontharing Rotterdamhuidspecialist Rotterdamacne behandeling Rotterdamgezichtsbehandeling Rotterdamhuidtherapeut Rotterdamlaser ontharen Rotterdamontharen Rotterdam.