Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Acne behandeling Rotterdam

Voor een acne behandeling in Rotterdam kunt u terecht bij Empuur Huidtherapie. In onze praktijk voeren wij verschillende cosmetische en paramedische behandelingen uit voor de huid. Een acne behandeling behoort ook tot de mogelijkheden. Acne kan een vervelende huidaandoening zijn en is soms lastig te behandelen. Toch is er zeker wat te doen tegen acne! Laat u behandelen bij Empuur Huidtherapie: een gespecialiseerde praktijk voor acne behandeling in Rotterdam. Wij zijn gekwalificeerde huidtherapeuten en dat betekent dat wij deskundig opgeleid zijn tot paramedici. Uw  huid ondergaat bij ons een verantwoorde acne behandeling in Rotterdam. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat is acne en hoe is het te behandelen?

Acne is de algemene medische term voor jeugdpuistjes, puisten, pukkels of mee-eters. Het is een ontstekingsreactie van talgkliertjes in de huid. Vrijwel iedereen heeft er in meer of mindere mate last van. Acne komt meestal voor in het gezicht, maar soms ook op de borst en de rug. Het is een onschuldige aandoening, maar het kan wel erg vervelend zijn. Een professionele acne behandeling kan zeker verlichting bieden. In onze praktijk in Rotterdam voeren onze gekwalificeerde huidtherapeuten dagelijks effectieve acne behandelingen uit. Onze acne behandeling in Rotterdam start altijd met een uitgebreide huidanalyse. Hiermee kunnen wij de meest doeltreffende behandeling bepalen. Empuur heeft verschillende acne behandelingen en producten om deze lastige huidaandoening aan te pakken. Afhankelijk van uw situatie en uw zorgverzekeringspakket kan een acne behandeling in aanmerking komen voor vergoeding. U kunt in dit uitgebreide overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar kijken of dit in uw situatie het geval is. Wilt u meer weten over acne? Neem dan vrijblijvend contact op.

Boek nu een acne behandeling bij Empuur in Rotterdam 

Bij ons boekt u een effectieve acne behandeling in Rotterdam geheel afgestemd op uw huidproblemen. Empuur is úw huidspecialist voor blijvend zichtbaar resultaat. Het is een misverstand dat acne alleen bij jongeren voorkomt. Ook op latere leeftijd kan acne huidproblemen geven. Iedereen met een acneprobleem kunnen wij behandelen. Wilt u ook eindelijk uw acne eens aanpakken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of boek direct een acne behandeling bij Empuur in Rotterdam.


acne behandeling rotterdam  acne behandeling rotterdam


Klanten vonden ons via:
definitief ontharen Rotterdamhuidtherapie Rotterdamwat te doen tegen puistjespuistjes verwijderenhuid verstrakkenpigment behandelingmicrodermabrasie Rotterdamlaserontharing Rotterdamhuidspecialist Rotterdamgezichtsbehandeling Rotterdamhuidtherapeut Rotterdamlaser ontharen Rotterdamontharen Rotterdam.