Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Huidtherapeut Rotterdam

Het beste advies voor uw huid begint bij een professionele huidtherapeut in Rotterdam. Empuur Huidtherapie is gespecialiseerd om uw huidprobleem of beschadigde huid te behandelen. Of het nu gaat om een acnebehandeling, laserbehandeling of een couperose behandeling. Bij Empuur bent u van harte welkom voor zowel paramedische, cosmedische als cosmetische behandelingen. Bent u op zoek naar een professionele en verantwoorde behandeling door een ervaren huidtherapeut in Rotterdam die uiteindelijk tot een structurele verbetering leidt? Neem contact op met Empuur Huidtherapie en wij informeren u graag over onze behandelingen.  

Intakegesprek op maat

Uw huidtherapeut in Rotterdam brengt tijdens het intakegesprek uw algehele gezondheid in kaart. De huid wordt onderzocht en u krijgt informatie over een  behandelmethode op maat en de tarieven. Het doel van onze effectieve behandelingen is het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis. Wij werken met de beste huidproducten en apparaten en geven u een gegarandeerd en zichtbaar resultaat. Empuur Huidtherapie is de plek waar u moet zijn voor effectieve en kwalitatieve behandelingen. Vermoedt u een huidprobleem of wilt u meer informatie over onze behandelingen met betrekking tot de huid? Neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor optimaal resultaat.


Ja, ik wil een huidtherapeut in Rotterdam

Empuur Huidtherapie helpt u graag om uw huid in topconditie te houden. Tijdens een intakegesprek bespreken wij altijd een behandeling die bij u past. Verder inventariseren we de huid in welke situatie u zich bevindt. Aan de hand van de verkregen resultaten biedt Empuur Huidtherapie een behandelmethode op maat aan die past en ook effect heeft. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Empuur Huidtherapie? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een consultgesprek aan. 

Huidtherapeut Rotterdam      

Klanten vonden ons via:
definitief ontharen Rotterdamhuidtherapie Rotterdamwat te doen tegen puistjespuistjes verwijderenhuid verstrakken,pigment behandelingmicrodermabrasie Rotterdamlaserontharing Rotterdamhuidspecialist Rotterdamacne behandeling Rotterdamgezichtsbehandeling Rotterdam, laser ontharen Rotterdamontharen Rotterdam.