Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Ontharen Rotterdam

Empuur is dé huidspecialist in laser ontharen in Rotterdam en omstreken. Wij werken uitsluitend met een ultramodern lasersysteem voor het effectief verwijderen van ongewenste haargroei op alle lichaamsdelen. Bij Empuur kunnen zowel mannen als vrouwen met een lichte of donkere huid genieten van een blijvende gladde huid. Scheren, epileren en harsen behoren met een behandeling ontharen in Rotterdam tot verleden tijd. Bovendien kunt u bij Empuur rekenen op kwaliteit, professionaliteit en een uitstekende service. Kies voor een behandeling ontharen in Rotterdam om de rest van uw leven een fantastisch vrij gevoel te ervaren. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over onze behandelingen.


Gaat u ook voor optimaal resultaat?

Voor optimaal resultaat vergt een behandeling laser ontharen in Rotterdam gemiddeld zes behandelingen om tot een blijvend glad resultaat te komen. De huidspecialist zorgt voor een professionele begeleiding en biedt ondersteuning bij het realiseren van een behandelplan op maat. U kunt bij Empuur terecht voor definitief ontharen rotterdam van alle gebieden; van ontharen van uw gezicht tot het ontharen van oksels, rug, bikinilijn of benen. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom om een laserbehandeling in Rotterdam bij Empuur te ondergaan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van laser ontharen in Rotterdam? Neem contact met ons op of vraag een consult aan voor een behandelplan op maat.

Laat u ontharen in Rotterdam door een specialist

Voor een behandeling ontharen in Rotterdam staan wij voor u klaar om iedereen van ongewenste haargroei af te laten komen. Onze effectieve laserbehandeling zorgt ervoor dat op een zachte manier haren permanent worden verwijderd. Tijdens een intakegesprek bekijkt de huidspecialist uw situatie en geeft een indicatie over het aantal behandelingen die nodig zijn om definitief af te kunnen rekenen met uw ongewenste haargroei. 

 ontharen rotterdam

Klanten vonden ons via:
definitief ontharen Rotterdamhuidtherapie Rotterdamwat te doen tegen puistjespuistjes verwijderenhuid verstrakken,pigment behandelingmicrodermabrasie Rotterdamlaserontharing Rotterdamhuidspecialist Rotterdamacne behandeling Rotterdamgezichtsbehandeling Rotterdamhuidtherapeut Rotterdamlaser ontharen Rotterdam