Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Couperose & Pigment

Veel vrouwen - maar ook mannen - hebben last van rode plekken, vlekjes, stipjes en draadjes in het gezicht, de hals of op de borst. Dit heet couperose en wordt veroorzaakt door een storing in het samentrekken en verwijden van de haarvaatjes. De kleine spinnetjes of couperose kunnen verergeren door temperatuurwisselingen, bijvoorbeeld door vanuit de warmte direct in een airconditioned ruimte te stappen. Bepaalde voedingsmiddelen zoals koffie, alcohol en pittige kruiden kunnen ook een negatieve invloed hebben.  Empuur kan uw gezicht vlekken verwijderen en is hierin gespecialiseerd. Wij geven uw graag advies over uw gezicht vlekken verwijderen.


Een van de aspecten van huidveroudering bij mannen en vrouwen is de verkleuring van de huid. Dit wordt ook wel pigment genoemd. Onder invloed van de zon of hormonen kunnen pigmentvlekken ontstaan, vaak in het gezicht, decolleté of de hals. Pigmentvlekken kunnen ook donkerder worden door de zon. We spreken dan over een door de zon beschadigde huid. Daarnaast kunnen op de handen en elders op het lichaam ‘ouderdomsvlekken’ ontstaan. Empuur is gespecialiseerd in pigment verwijderen en voeren dit nauwkeurig uit met de geschikte pigment behandeling.


Indien de aanwezigheid van couperose en/of pigment in uw gezicht en/of op uw lichaam u stoort, dan kan Empuur u behandelen met de pigment behandeling genaamd: de Elos-methode. De pigment behandeling staat ook wel bekend als Fotofacial. Door de huid kort bloot te stellen aan de intensieve flits worden de vaatjes en/of pigmentvlekjes aangepakt en zullen de lichte pigment vlekken, of extreme pigment verwijderd worden en zijn na ongeveer drie weken de eerste resultaten zichtbaar.


Bij deze pigment behandeling wordt gebruik gemaakt van twee energiebronnen, namelijk bipolaire radiofrequentie (RF)  en lichtenergie of intensive pulsed light (IPL). Het rood van de adertjes en/of het bruin van de pigmentvlek absorbeert de lichtbundel, waarna het lymfesysteem de restanten afvoert. De behandelde plek wordt donkerder van kleur en zal uiteindelijk de pigment verwijderen.  U kunt bij ons terecht van lichte pigment vlekken, tot het verwijderen van extreme pigment.  In de meeste gevallen zijn er drie tot vijf pigment behandelingen nodig. Voor het beste resultaat wordt u geadviseerd om een pigment behandeling per drie weken te herhalen. 


Wilt u meer weten over couperose of pigment? Neem dan vrijblijvend contact op.

Couperose voor de behandeling      Resultaat na drie behandelingen

 

Pigment voor de behandeling           Resultaat na 4 behandelingen

 

 < terug naar overzicht behandelingen

> Bekijk hier de prijzen om couperose & pigment te behandelen

Webstijl - Online marketing bureau