Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Ontharen

Nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren! Bij Empuur kunt u terecht voor de permanente verwijdering/’laserontharing’ van overbeharing en/of ongewenste haargroei op alle lichaamsdelen. Wij zijn zowel gespecialiseerd in het ontharen van mannen in Rotterdam, als in het ontharen  van vrouwen. Zo kunnen we o.a. de benen ontharen van vrouwen, maar ook de beharing van mannen en vrouwen van het gezicht en de oksels, bikinilijn, schaamstreek, rug, schouders, borst, hals en buik ontharen. Empuur maakt gebruik van de Syneron, eLight gebaseerd op de ‘veilige en zeer effectieve’ Elos-methode. 

Elos ontharen is een combinatie van uit twee energiebronnen: bipolaire radiofrequentie (RF) en lichtenergie of intensive pulsed light (IPL). Beide zijn gelijktijdig actief tijdens de behandeling. Hierdoor vindt de permanente haarverwijdering/’laserontharing’ veiliger en veel effectiever plaats, dan met uitsluitend IPL en andere lasermethodes. Elos ontharen is geschikt voor het ontharen van mannen en vrouwen, voor alle huidtypen, van blank tot negroïde. Met het Elos ontharen kan Empuur naast donkere haren ook blonde en grijze haren verwijderen. 

Haar groeit in verschillende fases. Er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn om de (over)beharing te verwijderen. Het aantal behandelingen van het Elos ontharen kan per gebied en per persoon verschillen. Doorgaans zijn er 5 tot 10 behandelingen nodig voor het ontharen van mannen en vrouwen. Haar dat behandeld is, zal voorlopig niet meer terugkomen. Er kunnen echter na een aantal jaren slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze. Het is daarom beter om in plaats van over permanent ontharen of ‘laserontharing’ over permanente haarreductie/haarverwijdering te spreken. 

Afhankelijk van uw situatie en/of verzekering/verzekeraar kunnen ontharingsbehandelingen voor vergoeding in aanmerking komen.

Kijk hier voor een uitgebreid overzicht van alle vergoedingen per zorgverzekeraar


Wilt u meer weten over ontharen/’laserontharing’? Neem dan vrijblijvend contact op.

Ontharen oksels voor de behandeling    Ontharen na 6 behandelingen

       

 < terug naar overzicht behandelingen> Bekijk hier de prijzen om overbeharing/ontharen te behandelen