Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Huidverstrakking

Het natuurlijke verouderingsproces kan na verloop van tijd haar tol eisen. De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar onder andere ook door luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en/of medicijngebruik. Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijke vochtregulatie en vermindert de elasticiteit , waardoor een verslapte huid van het gezicht plaats gaat vinden.

Rimpels ontstaan als het collageen in het steunweefsel van de huid wordt afgebroken. Bij een jonge huid - tot 25 jaar - worden deze cellen nog iedere 21-28 dagen vernieuwd, maar naarmate men ouder wordt, vindt dit proces nog slechts iedere 40-45 dagen plaats. Een slappe huid zal zich gaan ontwikkelen en rimpels kunnen gaan verschijnen. Het is belangrijk om de cellen te prikkelen, zodat ze weer sneller collageen aan maken. Empuur is hierin gespecialiseerd en kan deze cellen weer prikkelen, waarnaar uw huid zal verstrakken. In de strijd tegen huidveroudering is de aanmaak van collageen en elastine van essentieel belang. Elastine zorgt voor de veerkracht van de huid, terwijl collageen zorgt voor de structuur en stevigheid. Collageen en elastine zorgen ervoor dat uw huid zal verstrakken.

De Elos Refirme behandeling is het wapen in de strijd tegen huidveroudering en zorgt ervoor dat uw huid weer verstrakt. Revolutionair door de combinatie van infrarood en bipolaire radiofrequentie (RF). Het infrarood en de RF verwarmen de huid respectievelijk in de diepte en aan de oppervlakte, waarop de huid van binnenuit reageert en de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt gestimuleerd, hierdoor zal de slappe huid verdwijnen en zal de huid zich weer verstrakken. Door het liftende effect vervagen rimpels en komen gelaatscontouren terug.

Er zijn gemiddeld vijf behandelingen nodig, om de slappe huid te laten verdwijnen en te zorgen dat de huid weer verstrakt. Het resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden en kan per persoon verschillen. Collageen heeft gemiddeld 90 dagen nodig om te herstructureren. Hierdoor zal de huid zich verstrakken en zal het resultaat geleidelijk zichtbaar worden en nog lange tijd doorwerken. Om de huid in topconditie te houden is het raadzaam om een behandeling elke drie maanden te herhalen. Herhaling is ongelimiteerd mogelijk.

Wilt u meer weten over huidverstrakking? Neem dan vrijblijvend contact op.

Foto voor de behandeling                  Foto na vier behandelingen

 

 < terug naar overzicht behandelingen

> Bekijk hier de prijzen om huidverstrakking te behandelen

SEO optimalisatie