Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Huidverzorgingsadviezen

Elke huid vergt een specifieke verzorging. Een mooie, gladde, gezonde huid wordt in de regel als fris en een synoniem voor schoonheid ervaren.

Naarmate de huid rijper wordt, wordt ze ook veeleisender. Tevens wordt onze huid constant aan veranderingen blootgesteld. Interne en externe factoren zoals leeftijd, milieu, hormonen, stress en weersinvloeden veranderen de huidconditie continu. De huid kan bijvoorbeeld droog of trekkerig aan gaan voelen, er kunnen vlekjes en rode vaatjes ontstaan of rimpeltjes zichtbaar worden. Door een juiste manier van verzorging en het gebruik van een goede, op uw huid en huidconditie afgestemde huidverzorging zullen de in- en externe factoren de huid minder beschadigen en beïnvloeden.  

De huidtherapeut is de specialist in het geven van (preventieve) adviezen over de correcte, dagelijkse verzorging van de zieke, beschadigde en/of gezonde huid. Aan de basis van een persoonlijk verzorgingsschema liggen twee bepalende factoren: het huidtype en de toestand/conditie van de huid. Het doel van onze behandelingsadviezen  is om de huid in een goede conditie te behouden en/of (weer) te krijgen. Wij kunnen u inzicht verschaffen in de mogelijkheden die er zijn om de huid optimaal te verzorgen.

Empuur werkt uitsluitend met de producten van Louis Widmer. Het assortiment omvat zeer complete lijnen aan verzorgingsproducten, die afgestemd zijn op de behoeften van elk huidtype.

Wilt u meer weten over huidverzorging? Neem dan vrijblijvend contact op.

Louis Widmer DermocosmeticaLouis Widmer Anti AgeingLouis Widmer Skin appealLouis Widmer RemedermLouis Wider Zon

 

Louis Widmer Dermatologica

 < terug naar overzicht behandelingen