Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Definitief ontharen Rotterdam

Voor definitief ontharen in Rotterdam bent u bij Empuur Huidtherapie aan het juiste adres. Nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren! Definitief af van ongewenste haargroei. Empuur staat voor hoge resultaten en deskundig advies. U kunt bij ons terecht voor de permanente verwijdering/’laserontharing’/ permanente haarreductie van overbeharing en/of ongewenste haargroei op alle lichaamsdelen. Met meerdere behandelingen gaan we samen met u voor een definitieve ontharing/ permanente haarreductie. Neem contact met ons op voor meer informatie over definitief ontharen in Rotterdam.Permanent ontharen Rotterdam

Permanent ontharen in Rotterdam betekent dat ongewenst haargroei, stoppels, irritaties en/of ontstekingen na onze behandelingen voorgoed tot het verleden behoren. Voor het permanent ontharen in Rotterdam maakt Empuur gebruik van de Syneron, eLight gebaseerd op de ‘veilige en zeer effectieve’ Elos-methode voor een definitieve ontharing van ongewenst haargroei. Bij deze behandeling wordt gebruikt gemaakt van twee energie bonnen; namelijk bipolaire radiofrequentie (RF) en lichtenergie of intensive pulsed light (IPL). Het permanent ontharen in Rotterdam met deze methode is nagenoeg pijnloos en de belasting van de huid is minimaal. De Elos-methode is geschikt voor zowel lichaam als gezicht en zowel mannen als vrouwen.Ontharen mannen Rotterdam

Wij bieden de mogelijkheid voor het ontharen van mannen in Rotterdam evenals het ontharen van vrouwen. Voorafgaand aan de behandeling voor een definitieve ontharing wordt er een intake met u gehouden om de mogelijkheden in kaart te brengen. Tevens maken wij een schatting voor het aantal benodigde behandelingen voor het ontharen van mannen in Rotterdam of voor het ontharen van vrouwen in Rotterdam. Wilt u meer weten over definitief ontharen in Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact op.

 Klik hier voor een uitgebreid overzicht van alle vergoedingen per zorgverzekeraar en/of wat andere zorgverzekeraars vergoeden.

 definitief ontharen rotterdam      Klanten vonden ons via:

huidtherapie Rotterdamwat te doen tegen puistjespuistjes verwijderenhuid verstrakken,pigment behandelingmicrodermabrasie Rotterdamlaserontharing Rotterdamhuidspecialist Rotterdamacne behandeling Rotterdamgezichtsbehandeling Rotterdamhuidtherapeut Rotterdamlaser ontharen Rotterdamontharen Rotterdam.

SEO bedrijf