Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Huid verstrakken

U wilt uw huid verstrakken omdat het natuurlijk verouderingsproces na verloop van tijd zijn tol eist. Empuur Huidtherapie is gespecialiseerd in het prikkelen van cellen, zodat de cellen weer snel collegeen gaan aanmaken, waardoor uw huid gaat verstrakken. In de strijd tegen huidveroudering is de aanmaak van collageen en elastine van essentieel belang. Elastine zorgt voor de veerkracht van de huid en collageen zorgt voor structuur en stevigheid. Elastine en collageen zorgen ervoor dat uw huid verstrakt. De Elos Refirme behandeling is het wapen in de strijd tegen huidveroudering. Met de Elos Refirme methode zal de slappe huid verdwijnen en uw huid verstrakken. Wilt u meer informatie over huid verstrakken? Neem contact op met de huidspecialist van Rotterdam.

Wapen tegen huidveroudering

De Elos Refirme behandeling is het wapen tegen huidveroudering en zorgt ervoor dat uw huid weer verstrakt. De combinatie van infrarood en bipolaire radiofrequentie helpen uw huid verstrakken. Het infrarood en de RF verwarmen de huid, waarop de huid van binnen reageert en de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt gestimuleerd. Door het liftende effect worden rimpels vervaagd en komen gelaatscontouren terug. Neem contact met ons op voor een intake gesprek. Wij maken graag voor u een behandelplan op maat om uw huid te verstrakken.

Optimaal resultaat bij Empuur Huidtherapie

Het resultaat van een behandeling huid verstrakken zal geleidelijk zichtbaar worden en kan per persoon verschillen. Collageen heeft gemiddeld 90 dagen nodig om te herstructureren. Hierdoor zal uw huid verstrakken en zal het resultaat zichtbaar worden en nog een lange tijd doorwerken. Wilt u uw huid in topconditie houden? Het is raadzaam om een behandeling elke drie maanden te herhalen.  U kunt een behandeling huid verstrakken zo vaak mogelijk herhalen. Wilt u meer informatie over huid verstrakken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige adviseurs adviseren u graag over onze behandelingen en technieken. 

huid verstrakken


Klanten vonden ons via:
definitief ontharen Rotterdamhuidtherapie Rotterdamwat te doen tegen puistjespuistjes verwijderenpigment behandelingmicrodermabrasie Rotterdamlaserontharing Rotterdamhuidspecialist Rotterdamacne behandeling Rotterdamgezichtsbehandeling Rotterdamhuidtherapeut Rotterdamlaser ontharen Rotterdamontharen Rotterdam.