Contact

Emmelie Blok | Huidtherapie

Emmelie Duine - Blok

Bachelor of Health


Eykmanstraat 9

2912 BD Nieuwerkerk aan den IJssel

t: 0180-788419

E: info@empuur.nlKVK: 53242157

Rekening nummer: NL91ABNA0485903059

BTW nummer: 1542.97.033.B.01

KP nummer: 29911837688

AGB code praktijk: 90-(0)53205           

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12.00-21.00
Vrijdag 10.00-15.00
Zaterdag Gesloten

De praktijk is gesloten op maandag, dinsdag en woensdag i.v.m. werkzaamheden op de Haagse Hogeschool. U kunt voor de overige dagen een afspraak maken via info@empuur.nlBehandelingen vinden (i.v.m. privacy van de patiënt/cliënt) uitsluitend plaats op afspraak.

Pigment behandeling

Veel mensen zijn op zoek naar een pigment behandeling om de pigment vlekken te verwijderen. Tijdens de pigment behandeling van Empuur wordt gebruik gemaakt van de IPL-techniek, waarbij een flitslamp een krachtige flitslicht geeft. De lichtbundel dringt in de huid en wordt door het pigment in de huid opgenomen. Hierdoor wordt de pigmentcel kapot gemaakt en het pigment verpulverd. Een pigment behandeling met IPL verwijdert alleen pigment in de opperhuid. Na ongeveer drie weken zijn de eerste resultaten van de pigment behandeling zichtbaar. Tussen de behandeling zit steeds vier of vijf weken.

Pigment verwijderen

Pigment verwijderen kan goed en veilig met de IPL Lichtflits. Het licht van de flits wordt opgenomen door het pigment in de vlek. Door deze opname wordt de pigmentcel kapot gemaakt en het pigment fijngemaakt, zodat het kan worden afgevoerd door het lichaam. De behandelde plek wordt lichter van kleur en uiteindelijk zal het pigment worden verwijderd. Er is geen verdoving nodig. De Elos behandeling is snel, effectief en veilig. Na meestal niet meer dan twee of drie behandelingen variërend van een paar minuten tot een half uur is de gewenste resultaat al bereikt. U kunt bij ons terecht voor het verwijderen van lichte pigment vlekken tot het verwijderen van extreme pigment. Voor het beste resultaat wordt u geadviseerd om een pigment behandeling per drie weken te herhalen.

Informatie pigment behandeling

Wilt u meer informatie ontvangen over een pigment behandeling bij Empuur huidtherapie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over onze behandelingen en technieken. Onze behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak en kunnen op verzoek tevens buiten voormelde tijden plaatsvinden.